RAMAZAN AYI YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

12 yıldır ramazan ayı yardım programlarına devam eden Deniz Yıldızı Derneği bu yıl da yardım faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Dernek yönetimi, 4Bin çift ayakkabı ve 10Bin TL gıda ile Ramazan ayı   başında çalışmalara başlandığını, bu rakamların ramazan ayı sonuna kadar daha da artacağını giyim ve iftar programları ile devam edeceğini belirtti.

Başkan Emine Acar, her yıl ramazan ayında yüzlerce muhtaç insanlarımız ile yardımseverlerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz.Ramazan ayı başlangıcı ile ayakkabı, gıda, giyim, iftar programı, fitre ve zekat çalışmalarımız başladı. Yardımseverlerimiz takdirleri olursa  fitre ve zekatlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olmak isteriz. Derneğimizin (0 454) 214 22 35 nolu telefonundan bize ulaşabilirler. Herkese sağlık ve huzur dolu ramazanlar diliyorum dedi.

Okunma : 777 | Eklenme : 08.06.2017